Deniz Kumsal Duvar Resimleri Ölçüsü 200cmx144cm

Standard

Daha yeni boya yaptırmıştınız ama bir duvarınız fena zedelendi, en baştan boya ile uğraşmak zorundasınız…Acele etmeyin size yeni bir çözümüz var. Tropikal bir plaj resmi ile kapatıverin. Duvarlarınızın bir kısmının değil tamamının , duvar kağıtlarından daha dayanıklı, kağıt olmayan plastik alaşımlı bir malzeme ile çok uzun süre en azından bir duvarınızın boyası ie uğraşmayacaksınız.
Ürünün Teslim Süresi : 2 iş günü
Duvar resimleri ni bildiğiniz duvar kağıtlarından ayıran en büyük özellik duvar kağıtlarında olduğu gibi ayrıca bir yapıştırıcı veya solüsyona ihtiyaç duymazsanız. kendinden yapışkanlı olduğundan uygulanması çok daha kolaydır.
2M*3M lik bir duvar resminin uygulaması yaklaşık 10 dakika sürmektedir.Duvar resmi uygulanacak yüzeyler ( duvarlar, kapı arkaları, mobilyalar, cam ve seperatörler) nemden ve tozdan temizlendikten sonra uygulanmalıdır.Duvar resimlerini uyguladığınız alandan sökerek daha sonra farklı bir yerde kullanamazsınız.Sitedeki standart ebatların haricinde de sipariş verebilirsiniz bunun için bizimle bilgi@duvarsusu.com mail adresimizden iletişime geçmeniz yeterlidir

Yorum bırakın